Selecteer een pagina

FocusXL

training – coaching – verankering

Jij kiest!

Individuele training/coaching

Groepstraining 'incompany'

Open trainingen in heel Nederland

Met de focus op:

Effectiviteit

NTM+ (new timemanagement)

lees meer
Wil jij jouw werk altijd op tijd en met een goed resultaat afronden, je doelen halen, je mailbox leeg en je hoofd helder? Dat kan! Met een training New Time Management+ van FocusXL zorgen wij ervoor dat jij je kunt focussen op dat waar jij goed in bent: jouw werk!

Slim werken met je iPad

lees meer
De iPad is ongekend populair en de toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos. Toch kan juist dat brede scala aan functies ervoor zorgen dat je niet goed weet wanneer je, je tablet optimaal gebruikt. In deze training zetten we de meest effectieve zakelijke instellingen en applicaties voor jou op een rij. Zo haal je direct meer rendement uit je tablet en kun je deze slimmer inzetten als organisatietool!

Sales

Effectief verkopen

lees meer
Binnen of buiten de organisatie… klanten hebben we allemaal. En die klant, die betaald uiteindelijk jouw salaris! Mits hij tevreden is. Maar, wanneer is je klant tevreden? En, hoe maak je van een tevreden klant een loyale klant? In deze training zorgen we er met praktische handvatten voor dat klantgericht denken en doen in het brein van alle medewerkers zit.

Klantgericht denken & doen

lees meer
Goed verkopen is een kunst waarop we nooit zijn uitgeleerd! Elk gesprek verloopt immers anders. Hoe weet je wat jouw klant écht nodig heeft en hoe creëer je een behoefte? Op welke manier beweeg je een klant om ‘ja’ te zeggen zonder te ‘pushen’? Hoe kom je zelfverzekerd over en wanneer wordt het arrogant? In deze training mixen we jouw persoonlijke kracht met je zakelijke drijfveer zodat jij je salestargets haalt!

Telefonische acquisitie

lees meer
Telefonisch acquireren is één van de mooiste salestalenten om te ontwikkelen. Doe je dat goed? Dan genereer je direct meer afspraken… én omzet! In deze training ontvouwen we jouw potentieel, zodat je de volgende dag het potentieel van je klant optimaal kunt benutten!

Beurstraining

lees meer
Een succesvolle beurs draait vooral om de aandacht trekken en interesse wekken! Toch is dat een hele uitdaging en leer je dat in deze beurstraining.

Communicatie

Effectief communiceren

lees meer
Communiceren doen we de hele dag. Verbaal en non verbaal al dan niet bewust of onbewust. Wat is het effect dat jij hebt op een ander en hoe kun je dit positief beïnvloeden? Dat is waar we tijdens de training effectief communiceren de nadruk op leggen. Op die manier kun jij meer uit je communicatie halen binnen verschillende soorten gesprekken.

Feedback geven en ontvangen

lees meer
Effectief feedback geven, vragen én ontvangen is geen vanzelfsprekendheid. Laat staan dat de boodschap geaccepteerd wordt. De een heeft hier meer aanleg voor dan de ander. Herkenbaar? Dan is deze training een must voor jou!

Effectief vergaderen

lees meer
Vergaderen doe je nooit alleen en het succes staat of valt met de betrokkenheid van alle deelnemers. Dat geldt ook op het moment dat je besluit de manier van vergaderen aan te scherpen. Om die reden adviseren we de training als team te volgen. Zo verhoog je de commitment en wordt het resultaat nog concreter!

Presenteren met flair

lees meer
Vergaderen doe je nooit alleen en het succes staat of valt met de betrokkenheid van alle deelnemers. Dat geldt ook op het moment dat je besluit de manier van vergaderen aan te scherpen. Om die reden adviseren we de training als team te volgen. Zo verhoog je de commitment en wordt het resultaat nog concreter!

Management

Praktisch leidinggeven

lees meer
Praktisch leidinggeven…medewerkers doen vooral wat leidinggevenden doen in plaats van zeggen! In deze zeer praktische training versterk je je vaardigheden om zo het beste uit jezelf… en je team te halen!

Positive reinforcement

lees meer
Is de sfeer binnen je team soms negatief? Merk je dat wat je vraagt soms teveel gevraagd is? Zie je de resultaten naar beneden gaan? Ben je zoekende naar hoe je, je team kunt motiveren? Dan is deze training een must voor jou! We helpen je om het beste uit jezelf én je omgeving te halen door mensen op een positieve manier te beïnvloeden en te conditioneren in de richting die jij wilt.

Leidinggeven meewerkend voorman

lees meer
Geef jij leiding én heb je zelf ook uitvoerende taken? Dan is dit de meest optimale training. Je leert je dubbelrol effectief te combineren en vorm te geven. Daarbij werk je aan een optimale balans tussen geven en nemen. Zo haal je het beste uit jezelf… én het team waarin je werkt!

Contact

Brochure aanvragen of wil je een afspraak maken?  Ik hoor je graag!

10 + 7 =

Krijgerstraat 72 - 7671 XZ Vriezenveen